HBO (CE) iPhone alkalmazás

HBO (CE) iPhone alkalmazás

Az HBO Central-European weboldalának szolgáltatásai ezentúl elérhetőek iPhone mobilodról is

Neve: HBO CE
Jellege: Entertainment
Letöltés: iTunes download
Project: IPDS2006 Kft fejlesztő cég,Farkas Attila projectvezető, Mornailla László iphone fejlesztő, HBO design

A HBO alkalmazás hét alapvető képernyőből áll, ezek között az alul található navigációs gombsor segítségével lehet választani – ez utóbbi görgethető. A készülék elfordításával az alkalmazás is fordul. Az alkalmazás használatához internetkapcsolatra van szükség.

Főoldal:
Az HBO top hírei, cikkjei, interjúi között lehet böngészni, és érdekeségeket olvasni. 1 cikket kiválasztva elolvasható a cikk teljes tartalma.

 

Film lista:

Filmek listázása cím, illetve kategóriák szerint. Egy filmet kiválasztva a film oldalra kerül, ahol az adott filmről olvashat hasznos információkat, felveheti emlékeztetőbe valamely vetítési időpontot, képeket, videókat nézhet, illetve kommentelheti azokat. (kommentelést lásd később)

Műsor lista:
Az HBO adott nyelven levő program listáját tekintheti meg. Választható a nap, illetve a csatorna, melyek alapján listázódnak a programok. Az éppen futó programról kis kép jelenik meg. A jövőbeli adások értesítőbe felvehetőek. 1 műsort kiválasztva a film leíró képernyőre jut.

Keresés:
Az HBO tartalma (filmek, cikkek) közötti keresésre szolgál. 1 tartalmat kiválasztva az adott képernyő jön be, melyen további információk olvashatóak.

Értesítés:
Felvett értesítések listája. Lehetőség van a műsor törlésére a listából, illetve státuszának állítására. ON – kér értesítést, OFF – nem kér értesítést. Alul csoportosítási lehetőségek közül lehet választani. A beállításoknál azt lehet beállítani, hogy a műsor kezdése előtt az alkalmazás mennyi idővel értesítsen.

 

Videó lista:

Megtekinthető videók, előzetesek listája. Egy adott videót kijelőlve elindul a videó lejátszása

Kommentelés:
Hozzászólás íráshoz, like, dislike -hoz belépésre van szükség. A belépést alkalmazás indításakor egyszer kell elvégezni. Belépéshez az HBO oldalához tartozó felhasználónév, és jelszó páros szükséges. Amennyiben nem rendelkezik a belépéshez szükséges adatokkal, az HBO oldalán tud regisztrálni.

Értesítés:
Az értesítés az apple Push Notification szereverén keresztül történik, mely nem garantálja az értesítés megérkezését!

Támogatott nyelvek:

  • magyar
  • cseh
  • lengyel
  • román
  • bolgár